Get ready to take control over your why.

Wie ben ik eigenlijk? Wat wil ik? Waar leef ik voor?

Misschien houden dat soort vragen jou bezig. Dan is dat goed nieuws! Want dit zijn de meest essentiële vragen die je jezelf kan stellen. Ze laten zien dat jij bewust leeft, dat je jouw leven serieus neemt.

Als jij met dit soort vragen zit, dan kan ik je helpen. Als gelijkwaardige sparringpartner. Waarbij ik met jou het gesprek aan ga op basis van een eenvoudige en praktische levensfilosofie. Wat houdt die kort samengevat in:

Je bent wat je doet

Je wordt iemand door wat je in je leven doet, hoe je met andere mensen omgaat, door de keuzes die je maakt. Er bestaat geen ‘ware jij’ die je bij je geboorte al was en die je moet zien terug te vinden. Identiteit is een proces. En dat betekent dat je, binnen jouw mogelijkheden, zelf kan kiezen wie je vanaf morgen wilt zijn!

See All Services >>

WAAROM en HOE je dingen doet bepalen meer wie je bent dan WAT je doet

Jouw keuzes komt natuurlijk wel ergens vandaan. Ze hangen af van jouw drijfveren en motivaties (je WAAROM) en van jouw talenten en persoonlijkheid (je HOE). Je WAAROM en HOE zijn een essentiëler deel van jezelf dan WAT je precies doet. Want dat laatste hangt sterk af van de omstandigheden en kan door de tijd heen veranderen. Zonder dat jij een ander mens wordt.

See All Services >>

Je kan op verschillende manieren kijken naar wie je tot nu toe bent geweest

Wat je tot nu toe in je leven hebt gedaan, ligt vast. Het zijn feiten. Maar we kunnen die feiten op verschillende manieren interpreteren. We kunnen zelf bepalen wat hoofdzaken en wat bijzaken waren. Welke zaken het meest typerend waren voor jouw persoonlijkheid en levensverhaal. En vanuit welke achterliggende motivaties we jouw acties kunnen verklaren.

See All Services >>

Wat heb jij aan bovenstaande levensfilosofie? Heel simpel: het kan je helpen je ervan bewust te worden wie je bent, wat je eigenlijk wil en waar je voor leeft. En om die kennis te gebruiken voor het uitstippelen van je levenspad. Of dat nu gaat om werk, studie, relaties, hobby’s of vrijwilligerswerk. Als je weet wie je bent, dan voel je je sterker. Ook als het even tegenzit.

Proin gravida ex id consectetur lobortis. Aliquam ornare, velit vel faucibus dapibus, augue justo.

— Blandit Lectus

Graphic Design

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Art Direction

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Let's talk!
Your first consultation is free.